sängyoga del 1

_MG_3988

Om man ska säga nåt bra, vända negativt till positivt. Ja, då kan jag säga att lymfödemet som jag upptäckte i våras, i samband med att de här bilderna togs lärde mig något viktigt. Ja, det är just att ta det lugnt. Jag börjar vara morgonen med att sträcka på mig i sängen. Tre gånger sträcker jag upp armarna över huvudet, som en solhälsning. För att väcka kroppen. För att väcka lymfsystemet. Sedan gör jag mina lymfövningar, en dag ska jag visa er… Men bara att sträcka upp armarna ovanför huvudet och rikta blicken uppåt hjälper. Det gör en glad. Dessutom sägs det att det tar bort sockersug.

Godmorgon kära bloggläsare. Mitt nyårslöfte, om det nu är ett nyårslöfte. Jag det är ju att sova. Vila. Tupplura. Tanta mer.
Och vad passar väl inte bättre än lite sängyoga?
Förra året när jag och Anneli var i Goa och plåtade för vår bok Yoga- fysisk och själslig detox så passade vi på och gjorde några spekjobb. Bland annat det här Sängyoga, som tidningen Femina köpte. Det är plåtat i det fina rum som Anneli bodde i på Purple Valley. Det är ett av rummen för personalen och som tur var, var det ledigt och vi kunde bo där.

_MG_4041

Ligg en stund med både ben och armar upp i luften. Och liksom vicka på dem. Det är också ett sätt att väcka lymfsystemet.

_MG_4057

Nålsögat är en skön ställning att sträcka ut baksida lår, rumpmuskeln. Dessutom känns det skönt i ljumsken.

_MG_4018

En liten vridning väcker ryggraden. Jag älskar vridningar och så skönt det är att göra några stycken på morgonen.

forts följer i morgon. För man ska inte ta ut sig, inte göra för mycket. Man måste vila emellan, hehe det är mitt nya motto. PAUS

extra PS, nu kan man köpa nya boken HÄR

9789155262563_200_yoga-fysisk-och-sjalslig-detox

1 reaktion på ”sängyoga del 1”

  1. Pingback: Trevlig helg / fredagslistan / skrivterapi – Tankebubblor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *