god jul

IMG_6575

Jag loggar ut. Tar lite paus. Jag har landat på landet. Min personlighet behöver landet. Behöver tystnaden. Skogen. Den gamla skogen som är minst 70 år. De höga träden. De längsta av våra bröder som indianerna kallar dem.
För att inte gå in i väggen. Utmanar jag väggen. Jag utmanar lugn och ro. Jag välkomnar långrandiga dagar. Vi ses efter helgerna. God jul och gott nytt år. Njut av kärlek och gröt. Njut av tristess och långpromenader. Njut av tända ljus och kortspelskvällar. För det ska jag göra.

En dag hann jag… Näe, men jag ville bara lägga upp det här:

textida_main2

Igår hamnade äntligen resan som jag tipsat om på Facebook. För fyra år sedan satt jag och Alexandra Pascalidou och planerade en boostresa till Grekland. Min cancersjukdom kom emellan och Alexandra reste med Malin Berghagen. Nog var jag lite avis, men jag såg fram emot att bli frisk och att jag en dag skulle få åka med Alexandra till Grekland. Nu äntligen blir vår resa av. Ska bli så spännande och kul. Dels för att jag tycker att Alexandra är en alldeles särskilt fenomenal och fantastisk person som jag lärde känna 1995 då vi jobbade ihop på Ungdom mot rasism. Kom med, kom med. P.s jag tror att det kan bli lite förändringar i schemat. Jag har gärna yoga innan frukost.

För mer info och för bokning läs här

IMG_6576

Härute finns inga gatulyktor. Inget som lyser upp. Vid sex är det kolsvart här ute. Men månen går mot full. Varje gång jag kommer ut hit, får jag ro i kroppen. Det händer något. Lugn och ro. Samla kraft. Hitta hem.

God jul kära läsare.
God jul och gott nytt år.

2 reaktioner på ”god jul”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *