frisk och strålande hy

Skönheten kommer från insidan, så är det.

Mitt under cellgiftsbehandlingarna föddes iden till boken frisk och strålande hy.

Skärmavbild 2013-11-13 kl. 13.17.21

För trots att jag gick igenom ett helvete som också ställer till det i kroppen på så många sätt. Så mådde jag ändå ganska bra. Och jag är ju säker på att det handlade om kosten. För genom att skippa gluten, socker och varje dag juica grönt så mådde jag bättre. För grönt, grönt är viktigt på så många sätt. Och just genom att juica en grön drink om dagen får du snabbt och effektivt i dig det där viktiga. Det gröna guldet som jag kallar det.

Så läser jag det här hos Läkare för framtiden: Grön smoothie ger friskare och vackre hud

Visste jag väl…

_V1A6530-1

Efter pranayamaövningarna och yogan nu på morgonen, ska jag ta mig ut i regnovädret för att handla hem lite ”kaninmat” och så ska jag ägna en stund åt att pressa min gröna drink, som jag faktiskt aldrig tröttnar på:
Spenat
Gurka
Romansallad
Selleri
Citron
och ingefära

Och har du en kallpress kan du pressa upp ett litet förråd. För en kallpressad juice håller 3-4 dagar i kylskåpet, till skillnad med råsaftscentrifugerad som du helst ska dricka inom 15 timmar, för annars försvinner näringen.

banner-yogavita

Det här säger jag på Greatlifes hemsida: Visst vore det fantastiskt om ”att bara äta bra” räckte för att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Idag vet vi att det inte är så, även om många fortsätter att hävda det. Men med det sagt vill jag varna för att tro att alla vitaminer är bra vitaminer, att alla kosttillskott är bra, bara för att det står kosttillskott. För precis som det är skillnad på mat och mat, så är det också skillnad på bra och dåliga kosttillskott. Jag äter en hel del kosttillskott för att må så bra jag bara kan. För att hjälpa kroppen att må så bra den kan. Jag har valt att äta kosttillskott från Innate Response för att det är ledande inom whole-food. Det vill säga icke processad mat. Rena kosttillskott till 100%. Skulle inte nöja mig med mindre. De är RAW och funkar för min vegetariska livsstil. Skulle inte stoppa i mig några vitaminer som är syntetiska gjorda. Raw is da shit, helt enkelt. Tillsammans med Greatlife har jag satt ihop några riktigt härlig hudpaket. Vitaminer som är bra för huden, men så klart, eftersom allting hänger ihop bra för kroppen och alla inre organ. För du vet väl att skönheten kommer inifrån.

Så med det i ryggen ska jag nu själv gå in på Greatlife och handla det jag behöver och du vet väl att du får 10 procent på ditt första köp om du skriver in Yogavita i kampanjrutan och går in via den här länken: Här går du in

Behöver bland annat d-vitamin, omega 3 och Probiotika.71

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *