bli inte sjuk

Om jag får ge ett råd. Bli inte sjuk. Håll dig alltid frisk. Ta inga onödiga mediciner. Försök hålla dig borta från operationer. Ni hör ju, hör det låter. Men lite så känner jag. Just nu handlar det mesta i mitt liv att reparera skador efter olika ingrepp, olika behandlingar jag gjort i mitt liv. Att ha ett bra immunförsvar är det allra viktigaste. Att stärka det som går att stärka.

Men att välja den alternativa vägen är riskfylld. Även om man är ”traditionell” läkare. Jag ser fram emot den här filmen om Erik Enby http://newsvoice.se/2015/10/23/lakaren-som-vagrade-ge-upp-en-film-om-svenska-vardmyndigheters-rattshaveri/ Jag tror att den kommer att röra om i grytan. Jag hoppas det.

Nu har han friats från alla misstankar

Det här är viktiga grejer. Jag kan inte Eriks hela historia och det ska bli spännande att se filmen. Som patient måste det finnas möjlighet att välja andra sätt att läka. Men hjälp får du bara om du väljer den traditionella sjukvården. Jag har lagt och lägger ner så oerhört mycket pengar alternativt för att läka. För att må bra. Och jag menar inte att det inte finns goda själar inom den traditionella sjukvården. Men det måste få finnas alternativ och jag skulle önska att läkarna såg mer till en helhet, än bara snöar in på sitt lilla område. Kroppen är en helhet. Där varje del har en betydelse. Om man tänker att kroppen är en maskin och man vet ju att vare liten skruv och mutter i ett maskineri är viktig. För om nåt går sönder så brakar hela maskineriet. Jag tänker att vi måste börja se på oss själva och våra kroppar på det sättet.

För bara några dagar läste jag om blindtarmens funktion. Länge har blindtarmen ansetts som något onödigt. Som ett bihang från en tid som flytt typ. Men numera är jag av åsikten att i våra kroppar finns inget onödigt. Allt behövs. Läs bara här om blindtarmen Den är oerhört viktig. När jag var i mina tidiga 20år. Åkte jag in akut för att jag hade så ont i magen. De gjorde en massa tester. Men hittade inget. Till slut öppnade de mig och tog min blindtarm.
Det var inte bra.
Idag vet jag hur viktig den är. Den är som en livsgaranti. Och tänk om allt jag varit med om. Det dåliga immunförsvaret. Att jag fick cancer. Att jag får alla tänkbara biverkningar, och nu också lymfödem, för att jag inte har kvar den där livsgarantin. Den som pytsar ut probiotika och alla livsviktiga bakterier och som kopplas på när inte det där andra fungerar?
Och tänk att ingen läkare frågade mig om jag hade blindtarmen borttagen, fast jag har ett stort ärr på magen. Min blindtarm låg ”fel”. Kanske kommer ni ihåg att jag blev så väldigt sjuk vid mitt första cellgift. Jag blev inlagd och fick antibiotika intravenöst var tredje timme. Sedan blev jag tipsad av Renee Voltaire om probiotika och började ta hennes fantastiska från Japan. Sedan vet ni. Jag mådde bättre. Men nu ser jag också sambandet. Jag tänker att alla de människor som får cancer och genomgår cancerbehandlingar och inte har en blindtarm. Ja, de borde också få probiotika utskrivet. Men å andra sidan skulle det väl vara en probiotika från nåt läkemedelsföretag som det bara är skit i. Jag köper alla mina kosttillskott och probiotika HÄR och glöm inte att du får 10 procent om du går in via länken här, eller om du klickar på Greatlifeannonsen på min hemsida/bloggsida. Glöm inte att skriva YOGAVITA för att få rabatten.

Jag tycker så mycket om den här bilden. Jag tycker att jag ser så vilsam ut. Alldeles lugn. Det är under min andra vistelse på Vidarkliniken. Jag har varit där i två veckor. De veckorna var magiska. Tänk vad fantastiskt att den möjligheten finns för oss som är lite kantstötta.

_V1A9959-1

6 reaktioner på ”bli inte sjuk”

  1. Caroline Flindt

    Älskar dina inlägg Karin, tror verkligen på det du skriver. Det kräver bara så ekstremt mycket energi att leva ’riktigt’ och det är så lätt att bli vilseledd i vår värld i dag. Men man får göra det man kan, lära sig lite nytt varje dag:-) Ha en fin söndag, Varma hälsningar från Caroline i Köpenhamn

  2. Marina Daleborn

    Tack Karin för att Du delar med Dig. Ljus, Kärlek och famnen full med Kramar ?❤️?

  3. Anna Fästh

    Tack Karin jätteviktig information du delar med dig av om det Erik Ekby talar om, TACK! Träffade dig på knip-yoga i Sundbyberg och jag tyckte du såg ut som hälsan själv, vacker, strålande och full av liv 🙂 . Beundrar dig för den tåga du har i det du går igenom. Jag själv har en historia med benskörhet som jag får behandling för via vårdcentralen (efter mkt om o men) men djupare insikter om benskörhet fick jag när jag gick på acupunktur hos Dr Nie. Håller fullständigt med dig varför i hela fridens namn kan inte vår sjukvård öppna upp och samarbeta med alternativ vård. Många länder i Europa gör det så varför inte Sverige …. obegripligt! Stor kram till Dig/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *