ät mer grönt

Grönt är skönt. Grönt är helande.

Ät mer grönt.

_V1A6361corp

Jag känner en person som blev kontaktad av Cancerfonden. De ville att hen skulle samarbeta med dem. Alltså, göra reklam för dem. Hen ifrågasatte dem en aning. Undrade de här med Köp en ”rosa”bulle reklamen och menade på att de här med gluten och så. Varför gör ni reklam för det? Om man vet att den typen av mat är skadlig och kanske rent utav av cancerogen. Svaret hen fick var: ”Det finns ingen forskning som säger nåt om att maten skulle vara skadlig.” Det här är ett år sedan de hade den här diskussionen.
Att göra en undersökning, en forskning kostar massor av pengar.
Vem bekostar en forskning som kanske skulle visa på att mjöl, socker och mjölkprodukter inte är bra för oss. Att vi inte ska äta processad mat och livsmedel på något sätt?

Och det är bara att titta på vilken forskning som Cancerfonden stöder. Så klart är det forskning som i slutändan resulterar i medicin. Det vill säga en win-win situation för läkemdelsbranschen, som tyvärr tjänar på att vi blir sjuka. Ja, så krasst är det och visst är det viktigt att det kommer medicin som räddar liv, men tänk om informationen om vad som är viktigt att äta istället hade räddat liv?

Men så läser jag det HÄR
Överhuvudtaget tycker jag att ni ska läsa Det som LÄKARE FÖR FRAMTIDEN skriver. Det är intressanta saker. Viktiga saker.

9789155261498_200_21-dagar-till-ett-lattare-och-friskare-liv

Maten och hur vi äter den är viktig. Det var ju en av anledningarna till att jag skrev 21 dagar till ett lättare och friskare liv

Vi måste börja se till helheten. Att hålla sig frisk handlar till stor del om att stärka immunförsvaret. Och hur blir vi vårt bästa jag???

188

Äntligen har Patrick Wahlbergs bok kommit. Du hittar den här på Greatlife Glöm inte att skriva in Yogavita i kampanjrutan. För då får du 10 procent rabatt om det är ditt första köp. Och jag lovar dig Patrick är så kunnig. Han har hjälpt mig med så mycket. Bland annat var det han som tipsade mig om Q10 vid hjärtsvikt. Och ni läste ju forskningen om det här på bloggen alldeles nyligen. Patrick har hjälpt mig och framförallt har han fått mig att våga tänka själv. Våga lyssna till min egen inre röst och den har lett mig rätt. Att ta hand om mig själv är mitt mantra. Låt det bli ditt också. Jag vill också bli mitt bästa jag. Jag längtar efter att läsa boken. Gör det du med.

1
1