vill inte vara rädd mer


Frisk och strålande hy : på naturlig väg (inbunden)Hudboken ligger Etta på bokus trendlista. Det är helt fantastiskt. Jag är så glad för det. Jag får många frågor angående oljor. Det mesta står ju i boken. Men mycket av min hudvård hittar jag ju hos Moonsun. Just nu boostar jag min hud med deras facecream och serumet morgon och kväll. När vi åldras behöver vi mer fukt. Jag badar också bastu varannan dag härute på landet i min infrarödbastu från Luxway. Älskar att sitta och svettas i den. Jag har så svårt att svettas. Alltid haft. Men vi behöver svettas mer och liksom svettas ut gifter och skit.Min arm, alltså den arm där de tog bort flera lymfkörtlar i armhålan, den som har lätt att svullna upp och göra ont, mår bra av att jag bastar. Det onda släpper. Svullnaden går ner och det känns som att jag får mer blodgenomströmning i armen.

Solen skiner. Jag ska snart gå den lilla vägen fram till pensionat Lyckhem och ha min sista ashtangayogaklass för den här veckan. Har nästan känts som i Båstad när jag gick Köpmansgatan fram tidig morgon till min lilla studio.
Just nu är livet som det är. Jag behöver tid att förstå och formulera för mig själv. Vad som händer när man oroar sig för saker. Tänker för mycket. Så lätt hänt att man sover dåligt. Så läste jag det här: En natts sömnbrist skadar immunförsvaret. på Sanna Ehdins facebooksida.
Allt handlar ju om immunförsvaret. Jag är så rädd att bli sjuk igen.Vet inte riktigt hur man blir av med den rädslan. Tänker att mina tre veckor på Vidarkliniken i augusti ska hjälpa mig att inte vara så rädd mer. För rädsla är inte bra. Rädslan gör att jag kapslar in mig själv. Samtidigt som jag vet hur viktigt det är att sova ordentligt, äta rätt, träna lagom så vet jag att det också gjort mig ofri. Jag måste hitta balansen i livet där jag inte är rädd för att slarva en natt. Jag vill inte vara rädd mer, så är det.