sockra loss

Foto: Dagens nyheter idag! Tack för vi får vara med❤️Jag brukar aldrig tipsa om socker. Socker är ett big no, no att äta, men i hudvård är det mumma. Som i Moonsuns fina bodyskrubb, haha jag har till och med smakat på den. Den skulle kunna gå att äta om man får sån där sockercravings nån gång. Jag skojar så klart, men faktum är att jag vill smörja in mig med så naturliga produkter som möjligt. Ofarliga saker. EkoReko. Läste ni DN i helgen, så häftigt att svensk skönhetsvård trycker på det enkla, naturliga och ekologiska. Men framförallt att vi konsumenter är så kräsna, och att allt fler tänker på inverkan och påverkan både i oss själva, men också i det stora hela – världen vi lever i. Att vi vill ha säkra produkter. Just nu har jag hamnat i en skrubbperiod. Jag har varit så duktig, en gång i veckan (ibland två)skrubbar jag mig med Moonsuns bodyscrub. 
Huden blir rosig och fin av lite skrubbande. Men försiktigt.
Jag skrubbar fötterna, hälarna som man nu till sommaren vill ha fina och mjuka. Jag skrubbar hela kroppen och jag tar lite bodyscrub på fingertopparna och gör en väldigt lätt peeling i ansiktet. Försiktigt bara. På torsdag åker jag till Montenegro, självklart packar jag med mig sockerskrubben.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *